NOWOŚĆ! Od 9.12.2019 r. z usług dietetycznych EduDiet skorzystasz również stacjonarnie w Centrum Medycznym Przyjaźni w Lublinie



Serdecznie zapraszam na konsultacje dietetyczne oraz badanie analizy składu ciała w poradni dietetycznej Centrum Medyczne Przyjaźni


Poradnia dietetyczna - Centrum Medyczne Przyjaźni w Lublinie
ul. Przyjaźni 13
20-314 Lublin

Godziny otwarcia:
Zapraszam w każdy czwartek
w godz. 14:00 - 20:00

Rejestracja:

tel: 81 441 35 65
tel: 81 441 35 66

Kontakt do dietetyka:
tel. 575 767 107






Zakres usług i cennik


Analiza składu ciała (ok. 20 min) – 45 zł
• Badanie profesjonalnym sprzętem medycznym.
• Wyniki w formie wydruku z określeniem parametrów takich jak: masa ciała, masa mięśni szkieletowych, masa tkanki tłuszczowej, całkowita zawartość wody w organizmie, białko, minerały, BMI, procentowa zawartość tkanki tłuszczowej, segmentalna analiza beztłuszczowa, segmentalna analiza tłuszczowa, podstawowa przemiana materii, WHR, poziom tkanki tłuszczowej trzewnej, stopień otyłości.
• Omówienie wyników.
• Szczegóły badania dostępne na stronie internetowej www.agataprzytula.pl/analiza-składu/ciała

Pierwsza wizyta (ok. 60 min) – 150 zł
• Analiza składu ciała.
• Wywiad żywieniowy oraz zdrowotny.
• Omówienie dotychczasowego sposobu odżywiania oraz dzienniczka żywieniowego (dostępnego w poradni lub do pobrania na stronie www.agataprzytula.pl).
• Ustalenie terminu wizyty kontrolnej.
• Indywidualnie dopasowane zalecenia żywieniowe sporządzane w przeciągu 3 dni i dostarczane pacjentowi.
Mile widziane, aby pacjent posiadał aktualne wyniki badań takie jak morfologia krwi, żelazo, lipidogram, insulina i glukoza na czczo, próby wątrobowe, badanie ogólne moczu, TSH, FT3, FT4.

Wizyta kontrolna (ok. 60 min) – 100 zł
• Analiza składu ciała.
• Omówienie dzienniczka żywieniowego.
• Omówienie osiągnięć oraz trudności powstałych od ostatniej konsultacji.
• Wyznaczenie dalszych celów.

Indywidualny jadłospis - 7 dniowy 100 zł; 14 dniowy 160 zł; miesięczny 290 zł
• Zbilansowany jest do potrzeb pacjenta oraz dostosowany do stanu zdrowia i umiejętności kulinarnych.
• Opracowany jest na podstawie pierwszej wizyty, przeprowadzonego wywiadu oraz dzienniczka żywieniowego.
• Cena produktów wykorzystanych w jadłospisie dopasowana jest do preferencji pacjenta.
• W przeciągu 5 dni roboczych pacjent otrzymuje jadłospis wraz z listą zakupów oraz dokładnym opisem przygotowania posiłków.